Huonevaraukset

Eden Billnäsissä on kahdeksan kahden hengen huonetta kahdessa eri rakennuksessa (Eden ja Pikku Eden). Pariin huoneeseen on mahdollista saada yksi lisäsänky. Varsinkin Pikku Eden sopii hyvin yksittäisen ryhmän käyttöön.

Huonevarauksia otetaan vastaan sähköpostilla (info@edenbillnas.fi) sekä puhelimitse numerossa 044 337 2128. Varauksen voi tehdä myös Booking.comin sivuilta (http://www.booking.com/hotel/fi/eden-billnas.html?aid=330843;lang=fi

Huoneen saa käyttöön kello 15 saapumispäivänä ja huone luovutetaan viimeistään kello 12 lähtöpäivänä, ellei muusta sovita.

Varaus maksetaan käteisellä tai kortilla (Visa, MasterCard) varauksen alkaessa. Useita huoneitä käsittävät tai pitkäaikaiset varaukset laskutetaan sopimuksen mukaan osittain tai kokonaan etukäteen.

Hinnat: 1.6.-31.8. per huone 65 euroa/1 yöpyjä/huone ja 75 euroa/2 yöpyjää/huone.

 1.9.-31.5. per huone 50 euroa/1 yöpyjä ja 60 euroa/2 yöpyjää. Kolmannesta vuoteesta peritään 20 euron lisämaksu. 

Lemmikkieläinten yöpymisestä on sovittava etukäteen. Lemmikeistä peritään lisämaksu per yö. 

Aamiainen on valinnainen ja maksullinen. Kylpytynnyrin lämmitys on maksullinen ja tilattava erikseen etukäteen.

EDEN SOLHEM - korkealaatuinen yksiö kaikin mukavuuksin

Vuokraamme viihtyisää ja korkeatasoista yksiötä lyhyttä tai pidempääkin oleskelua varten. Yksiö sijaitsee lähellä Pohjan keskustaa (300 m) ja Fiskarsia (n 3 km). Linja-autopysäkki Karjaalle on 200 m päässä. Huoneisto soveltuu enintään kahdelle majoittujalle. Vuonna 1911 rakennetussa hirsitalossa sijaitseva yksiö on remontoitu 2015. Huoneisto on kalustettu ja sisältää kaiken tarvittavan asumista varten. Varaukset voi tehdä Eden Billnäsin kautta tai Booking.comin kautta. Yöpyminen yksiössä maksaa 90 euroa/yö. Yli viikon kestävästä oleskelusta sovitaan erikseen.

Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään. Varauksen peruutus pyydetään ilmoittamaan viimeistään vuorokausi ennen varauksen alkamista.             

huone7
keittio
huone8
keltainenhuone
ruokailutila
sininenhuone