Eden Billnäs tarjoaa viihtyisien majoitus- ja pienkokoustilojen lisäksi myös paikan esimerkiksi pieniƤ juhlia tai muita alle 20 hengen tapahtumia varten. Pikku-Edenissä voi nauttia oman ryhmän kesken viihtyisästä ruokailu-/oleskelutilasta, puutarhasta, joen läheisyydestä sekä saunomisesta ja ulkoterassin kylpytynnyristä.

Muutaman kilometrin päässä Karjaalla löytyy hyviä ruokailupaikkoja kuten Cafe Serendipity ja KW Restaurang Bar Cafe (www.restaurangkw.com), jotka molemmat ovat auki ympäri vuoden ja myös iltaisin.

Lähikylissä tapahtuu:

Bianco Blu - lasinpuhalluskurssit Fiskarsissa

Tarmo Maaronen järjestää Bianco Blu -lasistudiossa Fiskarsissa hauskoja ja opettavaisia lasinpuhalluskursseja aloittelijoille ja kokeneemmillekin lasimuotoilijoille. Kursseja on eri pituisia ja me Edenissä majoitamme mielellämme Tarmon kurssilaisia. Katso http://www.biancoblu.fi/lasinpuhallus.php?k=10477

Golfia Ruukkigolfissa ja Nordcenterissä

Eden Billnäs on vain 20 minuutin ajomatkan päässä Ruukkigolfin kauniilta kentältä. Nordcenteriin ajaa pelaamaan 10 minuutissa. Tervetuloa majoittumaan!

Påminne kesällä ja talvella

Suomen eteläisin rinnekeskus tarjoaa kesäisin jännittävää rinneautoiluja ja talvisin Påminne on suosittu koko perheen laskettelurinne. Lisää tietoa osoitteesta www.paminn