Eden Billnäs tarjoaa viihtyisien majoitus- ja pienkokoustilojen lisäksi myös paikan esimerkiksi polttareita tai muita alle 20 hengen tapahtumia varten. Pikku-Edenissä voi nauttia oman ryhmän kesken viihtyisästä ruokailu-/oleskelutilasta, puutarhasta, joen läheisyydestä sekä ulkoterassin kylpytynnyristä.

Miltei vastapäätä Eden Billnäsiä joen toisella puolen on Billnäs Garden & Bistro, joka tarjoaa korkealaatuisia ruokailuelämyksiä kesäkuukausien aikana. Tarjolla on kahvilatarjoilun lisäksi päivittäin aamiainen ja lounas. Erittäin laadukas illallinen vaikkapa ryhmälle on mahdollista tilata etukäteen: http://billnasgarden.fi/yhteystiedot/

Billnäsissä löydät lisäksi seuraavat yritykset: Rakennusapteekki (myös kursseja), Ratia Shop, Ruukin tupa, Billnäsin ratsastustalli (myös kursseja), Natural Building Company (myös kursseja).

Muutaman kilometrin päässä Karjaalla löytyy hyviä ruokailupaikkoja kuten Ravintola La Colina (http://www.ravintola-la-colina-karjaa.com/) sekä KW Restaurang Bar Cafe (www.restaurangkw.com), jotka molemmat ovat auki ympäri vuoden ja myös iltaisin.

EDEN SOLHEM (yksiö)

Lähellä Pohjan keskustaa (n 300m) ja Fiskarsia (n 3 km) sijaitseva Eden Solhem on vuonna 1911 rakennetussa viehättävässä hirsitalossa sijaitseva korkealaatuinen yksiö. Täysin varusteltu kaunis ja rauhallinen asunto sopii enintään kahdelle vieraalle. Huoneisto on täysin remontoitu 2015. Eden Solhemin varusteluun kuuluvat keittiö ja siihen liittyvät laitteet ja tarvikkeet, kylpyhuone (suihku), TV, radio USB-liitännällä, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Eden Solhemin sijainti on loistava esimerkiksi golfareille (Ruukkigolf 3,8 km ja Nordcenter 3,8 km) sekä laskettelijoille (Påminne n 2 km).

Yöpyminen Eden Solhemissa maksaa 90 euroa/yö. Varaukset Eden Billnäsin tai Booking.comin kautta.

Lähikylissä tapahtuu:

Bianco Blu - lasinpuhalluskurssit Fiskarsissa

Tarmo Maaronen järjestää Bianco Blu -lasistudiossa Fiskarsissa hauskoja ja opettavaisia lasinpuhalluskursseja aloittelijoille ja kokeneemmillekin lasimuotoilijoille. Kursseja on eri pituisia ja me Edenissä majoitamme mielellämme Tarmon kurssilaisia. Katso http://www.biancoblu.fi/lasinpuhallus.php?k=10477

Golfia Ruukkigolfissa ja Nordcenterissä

Eden Billnäs on vain 20 minuutin ajomatkan päässä Ruukkigolfin kauniilta kentältä. Nordcenteriin ajaa pelaamaan 10 minuutissa. Tervetuloa majoittumaan!

Påminne kesällä ja talvella

Suomen eteläisin rinnekeskus tarjoaa kesäisin jännittävää rinneautoiluja ja talvisin Påminne on suosittu koko perheen laskettelurinne. Lisää tietoa osoitteesta www.paminn